Curriculum Vitae

Zelfstandig gevestigd interim manager en organisatieadviseur sinds 2007. Daarvoor acht jaar consultant bij een commercieel adviesbureau met als specialisaties personeelsbeleid, organisatieverandering en beleidsimplementatie. Jarenlange ervaring als docent en leidinggevende in diverse vormen van onderwijs.
Mijn sporen verdiend als journalist, communicatieadviseur en tekstschrijver. In dit vak hebben grensverkennende artikelen, nieuwe onderwerpen en de betrokkenheid en bevlogenheid van mensen altijd mijn aandacht gehad. Publicaties in de grote onderwijsbladen en gerenommeerde tijdschriften in de toeristische sector.
Het ondernemerschap is mij niet vreemd. Naast zelfstandig gevestigd communicatieadviseur ben ik eigenaar geweest van een bedrijf in de toeristische sector.
Auteur van boeken op het gebied van schrijven/taal, leerlingbegeleiding en personeelsbeleid.

In mijn vrije tijd ben ik actief als buitensporter en breng alleen of met mijn gezin de tijd door op de fiets, ski’s en boot. Ik ben actief bergsporter en hardloper. Een verbouwing aan mijn huis doe ik met plezier en ik draag mijn maatschappelijke steentje bij in de vorm van diverse vormen van bestuurlijk vrijwilligerswerk.

Voor een uitgebreider CV klik op deze link